0 in de vergelijkervergelijk je
0
selecties

Bekijk de populaire plaatsen aan de Costa Blanca Spanje

Via costablancamagazine een uitgave van Yazuul kom je bij een actueel aanbod aan appartementen, bungalows, villa's, finca's, nieuwbouw projecten en grondstukken aan de Costa Blanca. Zowel koopwoningen als huurwoningen. Van makelaars aan de Costa Blanca die graag aan buitenlandse kopers en huurders hun mediterrane woningen, grondstukken en nieuwbouw projecten willen presenteren.

Als je niet zelf je droomhuis of bouwgrond kan vinden, vraag dan gerust aan een lokale makelaar om je te helpen bij je zoektocht. En laat je verrassen door onverwachte en inspirerende voorstellen.

architect aan de Costa BlancaDe bouwstijlen in Spanje hebben de afgelopen 10 jaar een interessante ontwikkeling doorgemaakt. De buitenlandse vraag naar moderne woningen en design woningen heeft Spaanse architecten gestimuleerd om meer dan alleen de mediterrane bouwstijl aan te bieden. Ontdek de mogelijkheden.bouwgrond voor een design villa

special Altea Costa BlancaBadplaats Altea aan de Costa Blanca ligt 11 kilometer noordelijk van Benidorm. In het oude centrum kijk je vanaf het hoogste punt neer op een weidse baai en de Penon de Ifach van Calpe in de verte. Altea dankt haar schoonheid aan de witte oude stad onder de parochiekerk. Kunstenaars aan de Costa Blanca en art galeries hebben Altea omarmd en geven de stad een bijzonder karakter.

naar Altea aan de Costa Blanca

special Alicante Costa BlancaAlicante stad is de hoofdstad van de provincie Alicante. De stad ligt aan zee en de prachtige zeepromenade waar de haven ligt, vormt een levendig middelpunt in Alicante. Boven Alicante pronkt het kasteel Castillo Sante Barbara als overblijfsel uit een roemrijk verleden.


ontdek Alicante Costa Blanca Spanje

ontdek de leukste plaatsen aan de Costa Blanca SpanjeInformatie over shoppen, uitgaan, strand, sport, cultuur, restaurants, huis en tuin, gezondheidszorg en verzorging.
lezen en oriënteren

Meer dan 1.200 vakantie woningen te huur met gemeenschappelijke zwembad of prive zwembadvakantiewoningen met zwembad

Vind je weg in Yazuul

Lekker uitgebreid zoeken naar de leukste huizen. Het beste aanbod filteren, selecteren en opslaan in je favorieten. Je selectie naast elkaar zetten en snel vergelijken in de vergelijker. Details en specificaties bekijken, geraakt worden door foto’s en video’s. Informatie over de regio lezen en blij worden van wat er allemaal te doen is. En als je klaar bent met je oriëntatie, rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder van dat geweldige huis.

Yazuul is responsive opgezet. Dus goed te gebruiken op je pc, je tablet en je smartphone. Makkelijk om onderweg of ter plaatse meteen het laatste aanbod te zien.

uitgebreid huizen zoeken

vergelijk alle huizen

Als je naar een huis of grondstuk zoekt, ben je constant het aanbod aan het vergelijken. Wordt het huur of koop, wat krijg je voor een bepaalde prijs? Hoeveel slaapkamers zijn er en is er wel of geen zwembad aanwezig? Een goed overzicht is dan heel handig. Met de huizenvergelijker kan je alle huizen en grondstukken naast elkaar zetten en op je gemak met elkaar vergelijken.

Klik bij het zoeken op de blauwe button met de twee pijlen die je bij elke foto ziet staan. Verzamel zo je hele selectie in de vergelijker en je hebt mooi overzicht van de verschillen en overeenkomsten. Dat maakt het zoeken nog leuker!

luxe huizen te koop aan de Costa Blanca in Spanje
luxe huizen vanaf € 1.000.000

woning huren voor lange termijn vanaf € 350 p/mhuurwoningen aan de Costa Blanca

budget huizen aan de Costa Blanca tot € 125.000huizen tot € 125.000

wonen bij een golfbaan aan de Costa Blanca
wonen in de buurt van een golfbaan of resort

bouw je droomhuis - grondstukken te koop
bouwgrond te koop Costa Blanca

de lokale makelaar weet meer dan je denkt
zoek een makelaar

Je favoriete huizen

Een favorieten overzicht is snel gemaakt. En simpel te bewaren, aan te passen en aan te vullen. Hoe werkt het?

  • Maak een Yazuul account aan. Je kan je favoriete huizen in je account bewaren.
  • Zet je favoriete huizen rechtstreeks vanuit je zoekresultaten in je favorieten overzicht.
  • Of selecteer eerst de beste huizen in de vergelijker en voeg ze dan via de favorieten button toe aan je favorieten.

maak je Yazuul account aan