Costa Blanca in Spanje: bekijk de populaire plaatsen!

Op costablancamagazine (powered by Yazuul) vind je online informatie over woningen en wonen aan de Costa Blanca. Ontdek het actuele aanbod aan koopwoningen en huurwoningen. Van makelaars aan de Costa Blanca die graag aan buitenlandse kopers en huurders hun mediterrane woningen, grondstukken en nieuwbouw projecten willen presenteren. Bekijk appartementen, bungalows, villa's, finca's, nieuwbouw projecten en grondstukken aan de Costa Blanca.

Lukt het maar niet om zelf je droomhuis of bouwgrond te vinden? Vraag dan een lokale makelaar om je te helpen bij je zoektocht. En laat je verrassen door onverwachte en inspirerende voorstellen.

Vind je weg in Yazuul

Lekker uitgebreid zoeken naar de leukste huizen. Het beste aanbod filteren, selecteren en opslaan in je favorieten. Je selectie naast elkaar zetten en snel vergelijken in de vergelijker. Details en specificaties bekijken, geraakt worden door foto’s en video’s. Informatie over de regio lezen en blij worden van wat er allemaal te doen is. En als je klaar bent met je oriëntatie, rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder van dat geweldige huis.

Yazuul is responsive opgezet. Dus goed te gebruiken op je pc, je tablet en je smartphone. Makkelijk om onderweg of ter plaatse meteen het laatste aanbod te zien.

uitgebreid huizen zoeken

vergelijk alle huizen

Als je naar een huis of grondstuk zoekt, ben je constant het aanbod aan het vergelijken. Wordt het huur of koop, wat krijg je voor een bepaalde prijs? Hoeveel slaapkamers zijn er en is er wel of geen zwembad aanwezig? Een goed overzicht is dan heel handig. Met de huizenvergelijker kan je alle huizen en grondstukken naast elkaar zetten en op je gemak met elkaar vergelijken.

Klik bij het zoeken op de blauwe button met de twee pijlen die je bij elke foto ziet staan. Verzamel zo je hele selectie in de vergelijker en je hebt mooi overzicht van de verschillen en overeenkomsten. Dat maakt het zoeken nog leuker!

Je favoriete huizen

Een favorieten overzicht is snel gemaakt. En simpel te bewaren, aan te passen en aan te vullen. Hoe werkt het?

  • Maak een Yazuul account aan. Je kan je favoriete huizen in je account bewaren.
  • Zet je favoriete huizen rechtstreeks vanuit je zoekresultaten in je favorieten overzicht.
  • Of selecteer eerst de beste huizen in de vergelijker en voeg ze dan via de favorieten button toe aan je favorieten.

maak je Yazuul account aan